Snelle kipgoelasj uit de wok

voor 2 personen

  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 400 g vastkokende aardappelen
  • 200 g kipfilet
  • 1 eetl. olie
  • 1 eetl. goelasjkruiden
  • 2 dl bouillon
  • 2 eetl. magere Griekse yoghurt

Maak de ui en de paprika schoon.
Snijd de ui in snippers en de paprika in blokjes.
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
Snijd de kipfilet in blokjes.
Verhit de olie en roerbak de kip en de ui in enkele minuten bruin.
Fruit de goelasjkruiden kort mee.
Voeg de paprikablokjes, de aardappelblokjes en de bouillon toe en breng dit aan de kook.
Kook het gerecht in ca. 10 minuten gaar.
Schep er aan tafel een lepel yoghurt op.

Menusuggestie
Lekker met sperziebonen.

Bron: Voedingscentrum

Terug