Kipfilet met een vulling van aardappelen en raketsla

kipfilet_aardappelen_raketsla (2K)

  • 4 grote kipfilets
  • 4 grote, bloemige aardappelen, in kleine blokjes
  • 1 geklopt ei
  • 1 bussel raketsla
  • 2 eetl. koriander, versnipperd
  • boter

Verwarm de oven voor op 180 °C.
Kook ondertussen de aardappelen en pureer ze.
Meng met de versnipperde raketsla, het ei en de koriander.
Snijd de kipfilets in de lengte open om een soort enveloppe te vormen.
Lepel de aardappelvulling in de holte en sluit af met een cocktailprikker.
Leg de kipfilets in een ovenschaal en doe een klontje boter op elke kipfilet.
Bedek met aluminiumfolie en bak 30 minuten.
Verwijder de folie en bak nog eens 10 minuten.
Dien op.

Bron: KIP lekker

Terug