Kip speciaal

Kip speciaal

voor 2 personen

  • 4 kleine aardappelen
  • 250 g kippenblokjes
  • 1 appel
  • 2 pijlen witlof
  • 1 wortel
  • ½ rode ajuin
  • een stuk courgette
  • een stuk venkel
  • peper van de molen
  • Himalyazout
  • een flinke scheut vloeibare honing
  • kippenkruiden
  • currypoeder
  • boter

Aardappelen in blokjes snijden en deze een 10 tal minuten koken in licht gezouten water.
Appel in kwartjes snijden, witlof grof snijden, venkel in blokjes snijden.
Ajuin in ringen, de wortel en courgette in fijne reepjes snijden.
Kippenblokjes aanbakken in boter, voeg de aardappelen toe, kruid deze goed naar smaak, de groenten samen met de honing mee kort aanbakken.
Deze mogen beetgaar zijn.
Geniet van dit eenpans gerechtje.

Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug