Gemarineerde kip met sesam

Gemarineerde kip met sesam

  • 300 g kipfilet
  • 3 eetl. wokolie
  • 95 g Conimex Boemboe Ajam Paniki
  • 4 eetl. sesamzaad
  • 4 eetl. sesamolie

Snijd de kipfilet in kleine plakjes van een cm dikte, bestrijk ze met 2 eetlepels wokolie en leg ze tussen een dubbelgevouwen stukje plasticfolie.
Sla ze met de deegroller gelijkmatig plat.
Roer een marinade van de Conimex Boemboe Ajam Paniki met de sesamzaadjes en sesamolie.
Haal de plakjes kip erdoor laat de smaken 15 minuten intrekken.
Gril het vlees aan tafel om en om bruin en gaar.
Dip ze in een saus naar keuze.

Serveer tips
Deze gemarineerde kip met sesam kun je ook serveren bij de gourmet of barbecue.

Bron: Conimex

Terug