Kerrie-kokoskip, broccoli met knoflook

kerrie-kokos (2K)
voor 2 personen
  • 1 pak Conimex Kip Kerrie Kokos (maaltijdpakket)
  • 300 g kipfilet
  • 150 g gemengde rauwkost met taugé
  • 400 g broccoli
  • 3 teentjes knoflook
  • 3 takjes munt
  • wokolie

Kook de rijst (uit het pak) in 15 minuten gaar.
Afgieten.
Snijd de kipfilets in niet al te kleine stukken.
Meng de dressingmix (uit het pak) met 1 dl koud water en meng met de rauwkost.
Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel in dunne plakken.
Pel en snipper de knoflook.
Haal de blaadjes van de munttakjes en snijd ze in smalle reepjes.
Verhit een wok of hapjespan, voeg een scheutje olie toe en wok de kip 8 minuten.
Voeg 3 dl koud water en de sausmix (uit het pak) toe.
Goed roeren en 3 minuten zachtjes laten koken.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de broccoli met wat zout 4 - 6 minuten.
Wok de knoflook 1 minuut mee.
Meng de rijst met de geraspte kokos (uit het pak) en de muntreepjes.
Verdeel de kip kerrie over 2 - 3 borden, schep de rijst ernaast en geef de rauwkostsalade erbij.

Op tafel
Zet voor de liefhebbers van een pittige maaltijd sambal brandal op tafel.

Lekker anders kan ook
Voeg aan de gewokte kip met de saus, stukjes ananas (vers of uit blik) of plakjes banaan toe.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Thaise tomatensoep en Kaneelyoghurt brûlée toe.

Bron: Conimex

Terug