Kangoeroefilets in de wok

  • Solo Culinesse
  • 300 g bloemkoolroosjes
  • 2 wortelen
  • 125 g mini maïskolfjes
  • 150 g champignons
  • 1 ui
  • 1 teentje look
  • 400 g kangoeroefilet

voor de saus:

  • 1½ dl koude gevogeltebouillon
  • 1 theel. arachideolie
  • 2 eetl. sherry dry
  • 1 theel. maizena

Begin met de groenten te reinigen en te versnijden.
Snij de ui in reepjes en pers de look.
Snij het vlees in plakjes.
Verhit wat Solo Culinesse in de wok, voeg er het vlees bij en laat het al roerend bakken.
Haal het vlees er daarna weer uit en leg het opzij.
Reinig de wok en verhit opnieuw wat Solo Culinesse.
Laat de groenten zodanig stoven dat ze knapperig blijven.
Begin met de hardste groenten: eerst de wortelen en de bloemkool, dan de maiskolfjes en de champignons, en tot slot de uireepjes en de geperste look.
Roer voortdurend.
Voeg het vlees toe en meng goed.
Roer de saus nog even door en giet ze over de bereiding.
Laat al roerend binden.

Serveertips

Eventueel nog even op smaak brengen en opdienen met noedels.

Bron: Smulweb

Terug