Kalkoenreepjes, vergezeld van aardappelen met een waaier van groenten

Kalkoenreepjes, vergezeld van aardappelen met een waaier van groenten

voor 2 personen

  • 300 g kalkoenreepjes
  • 6 tal asperges
  • 2 pijlen witlof
  • 1 tomaat
  • 50 g erwten
  • 4 aardappelen
  • koriander
  • tijm
  • paprikapoeder
  • rozemarijn
  • marjolijn
  • gemalen tricolore peper
  • boter

Asperges schillen en in grove stukken snijden, deze bijna beetgaar stomen.
Witlof grof snijden, aardappelen in blokjes snijden en deze bijna beetgaar koken in licht gezouten water.
Tomaat in kwartjes snijden.
Neem een ruime pan en doe er een klontje boter in en bak de gekruide kalkoenblokjes even aan.
Voeg de groenten en aardappelen toe, nogmaals een beetje bijkruiden.
Laat een vijtal minuten alles goed opwarmen.
Serveer zeer warm.

Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug