Gepaneerde kalkoenfilet op een bedje van rijst met groenten

kalkoenfilet_rijst_groenten (3K)

voor 2 personen

  • 200 g rijst
  • 2 gepaneerde kalkoen filets
  • 1 ajuin
  • ½rode paprika
  • 10 tal snijbonen
  • 1 stengel witte selder
  • 20 cl tomatencoulis met basilicum
  • peper & zout
  • oregano
  • boter

Rijst beetgaar koken.
Ajuin in blokjes snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Snijbonen grof snijden.
Selder in ringen snijden.
Stoof deze groenten beetgaar aan, kruiden en de tomatencoulis toevoegen.
Meng deze mengeling onder de rijst.
Gepaneerde kalkoenfilet krokant aanbakken en in reepjes snijden.
Serveer het gerecht zeer warm.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug