Kalkoencurry met groente en rozijnen

voor 2 personen

  • 250 g prei
  • 1 courgette
  • 2 eetl. rozijnen
  • 200 g kalkoenfilet
  • 1 eetl. vloeibare margarine
  • ½ eetl. currypasta (pot)
  • 1 dl kokosmelk
  • 1 eetl. vissaus
  • 2 eetl. halfvolle yoghurt

Maak de groente schoon.
Snijd de prei in de lengte door en snijd de helften in stukken van ca. 5 cm.
Schaaf de courgette in lange repen.
Was de rozijnen.
Snijd de kalkoenfilet in smalle repen.
Verwarm de margarine en bak hierin de kalkoen in ca. 5 minuten bruin.
Roerbak de currypasta kort mee.
Voeg de groente, de rozijnen en de kokosmelk toe en laat het gerecht 5 minuten zacht smoren.
Maak de curry op smaak met een beetje vissaus.
Roer er van het vuur af de yoghurt door.

Menusuggestie
Lekker met zilvervliesrijst.

Bron: Voedingscentrum

Terug