Kalkoenbiefstuk met groene pepersaus

voor 2 personen

  • 2 kalkoenbiefstukjes
  • 1½ eetl. vloeibare margarine
  • 1½ dl bouillon (van tablet)
  • 2 eetl. bloem
  • ½ dl kookroom light
  • 1 - 2 eetl. groene peperkorrels (potje)

Bestrooi de biefstukjes met peper en een beetje zout en bak ze in de hete margarine in 12 minuten gaar en bruin.
Neem het vlees uit de pan.
Schenk de bouillon in de pan en roer het aanbaksel los van de bodem.
Roer de bloem met de room tot een glad papje en schenk dit al roerend in de pan.
Breng de saus onder voortdurend roeren aan de kook.
Voeg de peperkorrels toe.
Leg de biefstukjes in de saus en warm ze nog even mee.

Menusuggestie
Lekker met bleekselderij en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum

Terug