Hoevekipfilets met Oud-Brugge kaas

hoevekipfilets_kaas (3K)

  • 4 kipfilets
  • 200 g geraspte Oud-Brugge
  • 12 repen rauwe ham
  • boter
  • tijm
  • sla
  • pasta naar keuze
  • zwarte peper en zout

Snijd de kipfilets zo wijd mogelijk open en kruid deze binnen en buiten met peper, zout en een snuifje tijm.
Vul daarna de filets op met de gemalen Oud-Brugge en omwikkel ze met de hamrepen.
Laat de filets aan beide zijden even aanbakken in een beetje boter.
Neem ze vervolgens uit de pan, doe er aluminiumfolie rond en zet de filets in een voorverwarmde oven op 220° C.
Haal ze na 25 minuten uit de oven en doe de folie er af.
Schik ze op een bord met de sla en pasta.
Werk het geheel af door bovenop een beetje gemalen Oud-Brugge te strooien.

Bron: KIP lekker

Terug