Groene Curry Paste

Groene Curry Paste

voor 2 personen

  • 1 pakje Conimex Groene Curry Paste
  • 200 g kipfilet
  • 150 g sperziebonen
  • 1 ui
  • 1 kleine rode peper
  • 150 g rijst
  • 20 cl kokosmelk
  • wokolie

Snij de ui in halve ringen, halveer de sperziebonen.
Snij de rode peper in kleine stukjes.
Snij de kipfilet in blokjes.
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Kook de sperziebonen ca. 5 minuten voor.
Verhit 2 eetlepels wokolie in een wok en bak de kipfilet goudbruin.
Voeg dan de ui toe en bak deze kort mee.
Zet het vuur laag en voeg de sperziebonen, rode peper, currypasta, kokosmelk en 5 cl water toe.
Breng het geheel al roerend aan de kook.
Laat de curry 2 - 3 minuten zachtjes doorkoken.
Serveer de curry met de gekookte rijst.

Tip
Bestrooi het gerecht met 2 eetlepels versgehakte koriander.

Opmerking
De Thaise keuken; wat een inspiratie voor authentieke curry recepten! Deze groene curry paste is bereid met authentieke specerijen zoals kaffir limoenblad (djeroek poeroet), chilipeper, gember en galanga (laos).

Bron: Conimex

Terug