Drumsticks in pittige tomatensaus

voor 2 personen

  • 1 ui
  • ½ rode peper
  • 4 drumsticks
  • 1 eetl. olie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 kleine blikje tomatenpuree (70 g)
  • 2 dl (kippen)bouillon
  • 1 laurierblad

Maak de ui schoon en snijd hem klein.
Snijd het stukje peper klein en verwijder de pitjes.
Bestrooi de drumsticks met peper en een beetje zout en bak ze in de hete olie aan alle kanten bruin.
Pers het teentje knoflook er boven uit.
Fruit de ui kort mee.
Voeg de peper toe met de tomatenpuree, de bouillon en het laurierblad.
Stoof de drumsticks in 40 minuten in de saus gaar.
Verwijder het laurierblad.

Menusuggestie
Lekker met groene kool en volkorenmacaroni.

Bron: Voedingscentrum

Terug