Gewokte Curry Kokoskip met bleekselderij en wortel

curry_kokoskip (2K)

  • 200 g kipfilet
  • 2 stengels bleekselderij
  • 200 g geschrapte worteltjes
  • wokolie
  • 1 zakje Conimex kant-en-klare witte Wokrijst
  • 1 zakje Conimex Woksaus Kip Curry Kokos
  • 0.25 zakje kroepoek naturel

Snijd de kipfilet in reepjes.
Snijd de bleekselderij in smalle boogjes en de worteltjes in schuine plakjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes, de bleekselderij en de wortel ca. 10 minuten.
Voeg de wokrijst en de woksaus direct vanuit de verpakking toe en warm het geheel goed door.
Verkruimel de kroepoek.
Schep de curry kokoskip in 2 kommen of diepe borden.
Bestrooi met de verkruimelde kroepoek.

Op tafel
Geef er voor nog meer knapperigs gebakken uitjes bij.

Lekker anders kan ook
Vervang de bleekselderij door een kleine venkel.
Snijd in blokjes en bestrooi het gerecht op het laatst met wat van het venkelgroen.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Aziatische garnalendip en Gemarineerde sinaasappel en lychees met gember toe.

Bron: Conimex

Terug