Curry kokos kip met asperges, noedels en amandelen

curry_kokos_kip (2K)

  • 200 g kipfilet
  • 400 g witte asperges
  • 2 eetl. amandelschaafsel
  • wokolie
  • 1 zakje woknoedels
  • 1 zakje (8 cl) Conimex Woksaus Curry Kokos
  • 2 eetl. fijngehakte peterselie

Snijd de kip in blokjes.
Schil de asperges en snijd in schuine plakjes.
Rooster de amandelen in een droge koekenpan lichtbruin en laat ze op een bord afkoelen.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin kip met de asperges 10 minuten.
Voeg de noedels en de woksaus toe en warm goed door.
Schep het amandelschaafsel erdoor.
Verdeel de gewokte noedels over 2 grote kommen of borden, bestrooi met de peterselie.

Op tafel
Geef er als lekkere smaakmaker seroendeng bij en kroepoek cassave voor een extra knappertje.

Lekker anders kan ook
Vervang de witte asperges buiten het seizoen door groene asperges. Deze hoeven niet geschild te worden.

Terug