Couscous met kalkoenreepjes tomaatjes en olijven

couscous_kalkoenreepjes (3K)

voor 2 personen

  • 200 g couscous
  • 32 cl kippenbouillon
  • 300 g kalkoenreepjes
  • 200 g half zongedroogde kerstomaatjes op olie
  • 100 g groene olijven
  • 2 sjalotjes
  • 2 teentjes knoflook
  • verse basilicum
  • verse oregano
  • peper

Kalkoenreepjes in de olie van de tomaatjes krokant aanbakken.
Voeg de tomaatjes, fijn gesneden knoflook, grof gesneden sjalotjes en gehalveerde olijven toe.
Goed kruiden met de fijn gesneden basilicum en oregano.
Couscous ± 5 minuten laten zwellen in de zeer warme kippenbouillon.
Serveer zeer warm en werk af met verse kruiden.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug