Chinese soja sesammie met kipreepjes

chinese_soja_sesammie (2K)

  • 1 zak (250 g) Chinese eiermie
  • 400 g Chinese kool
  • 100 g geschrapte worteltjes
  • wokolie
  • 350 g kipreepjes naturel
  • 100 g taugé
  • 10 eetl. Conimex Woksaus Chinese Soja Sesam

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Snijd de Chinese kool in smalle reepjes en de worteltjes in dunne plakjes.
Verhit ca. 4 eetlepels wokolie in de wok en roerbak de kipreepjes 3 minuten op een hoog vuur.
Schep de worteltjes erdoor en wok ze 3 minuten mee.
Voeg de kool toe en roerbak nog 5 - 6 minuten.
Voeg de mie, de taugé en de woksaus toe en warm goed door.
Verdeel de Chinese soja-sesammie over 4 brede kommen.

Op tafel
Geef er als lekker knapperige smaakmaker kroepoek naturel bij.

Lekker anders kan ook
De kipreepjes kun je vervangen door kalkoen- of vleesreepjes.

Bron: Conimex

Terug