Sweet chilikip met spitskool, lente-ui en wokrijst

chilikip_spitskool (2K)

  • 200 g kipfilet
  • 0.5 spitskool
  • 4 lente-uitjes
  • wokolie
  • 1 zakje (8 cl) Conimex Woksaus Sweet Chili
  • 1 zakje Conimex Wok Rijst White Long Grain
  • 2 eetl. fijngesneden basilicum

Snijd de kipfilet in plakjes.
Snijd de spitskool en de lente-uitjes in dunne reepjes.
Verhit een scheutje olie in een wok en roerbak hierin de kipfilet 8 minuten.
Wok dan de spitskool en de lente-uitjes 3 minuten mee en vervolgens de woksaus 2 minuten.
Verhit ondertussen in een hapjespan een scheutje olie en bak hierin de rijst.
Schep vlak voor het serveren de basilicum erdoor.
Verdeel de rijst over 2 diepe kommen of borden en schep de sweet chilikip met groenten erbij.

Op tafel
Zet knapperige gebakken uitjes en atjar tjampoer op tafel.

Lekker anders kan ook
Gebruik woknoedels (kant-en-klaar) in plaats van wokrijst.

Bron: Conimex

Terug