Cajunkip met zoete aardappel

voor 2 personen

  • 400 g zoete aardappel
  • 2 theel. cajun kruidenmix
  • 2 eetl. olie
  • 200 g kipfilet
  • 1 (rode) ui

Warm de oven voor op 200 °C.
Boen de aardappelen goed schoon.
Snijd de aardappelen in blokjes.
Meng de cajun kruidenmix door de olie.
Schep de helft er van door de blokjes aardappel en doe ze op een bakblik van de oven.
Rooster de blokjes aardappel 30 minuten.
Schep ze een keer om.
Snijd de kipfilet in lange repen en meng er de rest van de kruidenolie door.
Leg de repen kip naast de blokjes aardappel en laat ze in 15 minuten mee gaar en bruin bakken.
Maak de ui schoon en snijd hem in halve ringen.
Strooi de ringen ui de laatste 5 minuten over de aardappelen en bak ze mee.

Menusuggestie
Lekker met spruitjes met rozijnen.

Bron: Voedingscentrum

Terug