Wokroll met bloemkool-kipcurry

bloemkool_kipcurry (2K)

  • 300 g kipfilet
  • ¼ bloemkool
  • wokolie
  • 1 bakje Conimex Boemboe voor Groene Curry
  • 1 pakje romige kokosmelk
  • 1 pak wokrolls
  • ½ kropsla
  • 50 g dunne wortelreepjes

Snijd de kip in dunne plakjes.
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
Verhit een scheutje olie in een wok en wok de plakjes kip ca. 3 minuten.
Voeg de bloemkoolroosjes toe en wok 8 minuten mee.
Voeg de boemboe en de kokosmelk toe en laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.
Verwarm de wokrolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Was en verdeel de blaadjes sla en de bloemkool-kipcurry over de wokrolls, bestrooi met wat wortelreepjes en rol ze op.

Op tafel
Lekker met pittige sambal manis voor de extra pit

Lekker anders kan ook
Vervang de plakjes kip door vlees of kalkoen.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Kruidige kippensoep en Lychee-, sinaasappel- en aardbeisalade toe.

Bron: Conimex

Terug