Kip met asperges

kip_asperges (1K)

  • 2 kipfilets in reepjes gesneden
  • 24 asperges
  • 3 eetl. olijfolie
  • 250 g gesneden champignons
  • 2 gekookte eitjes
  • 2 thee. fijngesneden peterselie
  • 4 sneetjes Meesterlyck rauwe ham
  • 1 eetl. fijngesneden bieslook
  • zwarte peper, gemalen
  • zeezout
  • Verstegen Kruidenmix met zeezout Italiaans
  • Parmezaansnippers
Schil de asperges en laat ze 5 minuten koken in gezouten water.
Verhit de olie in de wok en roerbak de kip gedurende 5 minuten.
Voeg de champignons toe en laat 5 minuten bakken.
Doe er de asperges bij en roerbak nog 2 minuten.
Kruid met peper, zeezout en kruidenmix Italiaans.
Plet de gekookte eitjes en voeg samen met de peterselie aan de wok toe.
Schik op de borden en werk af met bieslook, ham en Parmezaansnippers.

Tips
Serveer met rijst, pasta of toast.
Voorgekookte pasta kun je op het einde even laten meebakken in de wok.

Bron: KIP lekker

Terug