Kip Aransas Pass

kiparansas (1K)

  • 20 kippenvleugeltjes
  • 20 half gepelde scampi
  • Verstegen Minikruidenmix met zout Tex Mex
  • zwarte peper, molen
  • sap van 1 limoen
  • olijfolie
  • verse look
  • 2 rijpe avocado's
  • 4 druppels tabasco
  • 5 druppels worcestersaus
  • scheutje room
  • zout
  • ciabatta

Kruid de kippenvleugeltjes en de scampi met kruidenmix Tex Mex.
Voeg de helft van het limoensap, de olijfolie en de geperste knoflook toe en meng.
Laat een uur rusten.
Snijd de avocado's in blokjes, besprenkel met de rest van het limoensap en plet fijn met een vork of met een hakmolentje.
Voeg tabasco, worcestersaus, room, peper en zout toe.
Toast de ciabatta in de broodrooster.
Bak de kippenvleugeltjes en scampi en serveer ze met de toast, een frisse salade en de guacamole als dipsaus.

Tips
Vervang de ciabatta eventueel door nacho chips.

Bron: KIP lekker

Terug