Wokroll ajam paniki met ananassalade

ajam_paniki_wokroll (1K)

  • 1 ananas
  • 1 pakje (2 dl) Conimex Romige kokosmelk
  • 0,5 pot atjar tjampoer
  • 1 struik (ca. 500 g) broccoli
  • 400 g kipreepjes
  • wokolie
  • 1 bakje Conimex Boemboe voor Ajam paniki
  • 1 zak wokrolls

Schil de ananas, verwijder het harde hart van de ananas en snijd het vruchtvlees in stukjes.
Meng ze in een schaal met de kokosmelk en de atjar (met vocht).
Maak de broccoli schoon.
Verdeel in heel kleine roosjes en snijd de steel in kleine blokjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes 3 minuten.
Voeg de broccoli toe en wok 2 minuten.
Voeg de boemboe en 2 dl water toe.
Goed mengen en 5 minuten laten pruttelen.
Verwarm de wokrolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Schep de ajam paniki met broccoli op de wokrolls en rol ze op.
Geef de ananassalade erbij.

Op tafel
Zet knapperige gebakken uitjes op tafel.
Ze zijn heerlijk bij de wokroll en ook erg lekker om over de ananassalade te strooien.

Lekker anders kan ook
Ananas kan ook meegewokt worden met de broccoli.
Net weer even anders en ook erg lekker.
Maak de salade dan bijvoorbeeld met spitskool of komkommer.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Thaise tomatensoep en Aziatische vlaflip toe.

Bron: Conimex

Terug