Ajam paniki met aubergine en preinoedels

ajam_paniki_aubergine (4K)

  • 1 zak (250 g) woknoedels
  • wokolie
  • 1 bakje Conimex Boemboe voor Ajam paniki
  • 1 theel. sambal manis

Snijd de aubergine in stukjes, de tomaten in partjes, de preien in zeer fijne ringetjes en de kipfilet in lange, dikke repen.
Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de helft van de preiringen tot ze een beetje bruin en knapperig zijn.
Schep ze uit de wok en houd ze apart.
Maak de wok met keukenpapier schoon.
Verhit de wok opnieuw, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de kiprepen 3 minuten.
Voeg de stukjes aubergine toe en wok ze 3 minuten mee.
Voeg de tomaat en de rest van preiringen toe en wok nog 2 minuten.
Voeg de boemboe en 2 dl water toe.
Goed mengen en 5 minuten laten pruttelen.
Meng de woknoedels met de sambal en de krokante preiringen.
Verdeel de noedels en ajam paniki over 4 borden.

Op tafel
Ketjap Gold Edition is een verfijnde smaakmaker waarmee je aan tafel de preinoedels naar eigen smaak nog lekkerder kunt maken.

Lekker anders kan ook
Met deze ajam paniki kun je ook wokrolls vullen.
De noedels vervallen dan en de preiringen worden over de ajam paniki in de wok rolls gestrooid.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf, Aziatische garnalen-dip en Limoenkwark toe.

Bron: Conimex

Terug