Gewokte ajam ketjapmie met Oosterse groenten

ajam_ketjapmie (2K)

  • 1 zak (250 g) Chinese Eiermie
  • 400 g kipfilet
  • wokolie
  • 800 g Oosterse roerbakgroenten
  • 1 zak Conimex Roerbaksaus Ajam Ketjap
  • 2 eetl. pinda's
  • 2 takjes bladselderij

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd de kip in heel kleine stukjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip ca. 3 minuten.
Voeg de groenten toe en wok 5 minuten mee.
Voeg de eiermie toe en wok 2 minuten.
Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.
Hak de pinda's grof en de bladselderij fijn.
Verdeel de mie over 4 borden en strooi de selderij en pinda's erover.

Op tafel
Gebruik in plaats van eiermie 2 zakjes wokrijst.

Lekker anders kan ook
Zet sambal brandal op tafel voor een pittig accent en geef er kroepoek bij voor een lekker knappertje.

Bron: Conimex

Terug