Aardappelschotel met zongedroogde tomaten en kip

aardappelschotel_tomaten (5K)

  • 4 middelgrote (zachte) aardappelen, in kleine stukken gesneden
  • 4 kipfilets of 8 dijen, in stukken gesneden
  • 2 eetl. pasta van zongedroogde tomaten
  • 1 eetl. olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, in schijfjes
  • 5 volledige minipepers
  • 10 kerstomaten
  • 2 eetl. verse peterselie, gehakt

Verwarm de oven voor op stand 6, 200 °C, 400° F.
Leg alle ingrediënten (behalve de peterselie) op een grote bakplaat (of 2).
Meng alles samen zodat alle ingrediënten met de kruiden bedekt zijn.
Spreid uit in één laag op de bakplaat.
Werk af met kruiden.
Zet in de oven en bak 25 - 30 minuten tot alles goudbruin en zacht is.
Garneer met peterselie en dien op met extra sla.

Bron: Patapas

Terug