Wintersangria

Wintersangria

voor 8 personen

  • 70 cl droge rode wijn
  • 20 cl cava
  • 50 cl sinaasappelsap
  • 15 cl granaatappelsap
  • 1 theel. vanille-extract
  • 2 kaneelstokjes
  • 1 appel
  • 1 peer
  • 2 sinaasappel
  • sap van ½ citroen
  • 1 eetl. honing
  • pitten van 1 granaatappel
  • handvol rode vruchten, mag diepgevroren zijn
  • druiven, naar smaak
  • ijsblokjes
  • 4 takjes rozemarijn

Doe in een mooie karaf: de droge rode wijn, cava, honing, granaatappelsap, sinaasappelsap, vanille-extract en de kaneelstokjes.
Snijd de appel, de peer en de sinaasappel in schijfjes.
Je hoeft de appel en de peer niet te schillen.
Doe het gesneden fruit, de druiven, de bessen en de pitten van 1 granaatappel in de karaf en meng voorzichtig.
Laat een uurtje trekken.
Verdeel de ijsblokjes over de glazen en giet er wat wintersangria en fruit in.
Werk af met een takje rozemarijn.

Bron: Sandra Bekkari
Gepubliceerd door: VTM koken

Terug