Thai Cherry mocktail

Thai Cherry mocktail

voor 1 persoon

  • 5 kersen
  • 3 schijfjes rode pepers
  • 1 cl citroengrassiroop
  • 2 cl limoensap
  • 6 cl sodawater

Ontpit de kersen.
Plet de kersen in de bodem van een longdrink glas.
Dit kan het makkelijkst met een vijzel of de achterkant van een grote lepel.
Voeg de citroengrassiroop en het limoensap toe.
Vul het glas vol met ijsblokjes en voeg het soda water toe.
Roer even door zodat alle smaken goed mengen.
Garneer ten slotte met de schijfjes rode peper, een stukje citroengras en twee verse kersen.
Hoe langer je de rode peper in het drankje laat zitten, hoe spicier hij wordt.

En ga je toch liever voor een echte cocktail? Voeg dan 4 cl tequila toe.

Bron: Verse Oogst

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug