|
|
1 deel = 3 cl
Pak een longdrinkglas, en begin met de limoen, het rietsuiker en de munt.
Doe deze in het glas en voeg de rum en het ijs toe.
Even roeren zodat alles goed van de bodem af komt, spuitwater erbij en cheers!
|
|
Giet de rum in een shaker.
Snij de halve limoen in 4 schijfjes.
Voeg 3 van de limoenschijfjes toe aan een longdrinkglas.
Strip de muntblaadjes van de takjes en voeg deze samen met de rietsuiker en 1 limoenschijfje toe aan de shaker.
Shake goed!!!! en giet de inhoud van de shaker in het glas.
Vul de rest van het glas aan met ijskoud bruiswater.
|
|
Meng de muntblaadjes met de suikersiroop en het limoensap om de olie uit de muntblaadjes te halen.
Vul vervolgens het glas met gemalen ijs en giet er de angostura bitter en de rum bij.
Vul aan met sodawater en roer het geheel door elkaar.