Margarita sour

Margarita sour

  • 6 cl tequila, liefst Arette Blanco of Don Julio Reposado
  • 3 cl Cointreau
  • 3 cl vers limoensap
  • 1 cl agavesiroop
 
  • 1 eiwit
  • 1 scheut sinaasappelbitters
  • 1 sinaasappelzest
  • 1 randje zeezout

Maak de rand van een glas nat en bedek met wat zeezout.
Schud alle ingrediƫnten eerst zonder ijs, zodat het eiwit voor een mooi schuim zorgt.
Schud nog een keer, maar dit keer met de cocktailshaker vol ijsblokjes.
Strain* in het met ijsblokjes gevulde copa glas en garneer met de sinaasappelzest.

*Strain = schenk je drank vanuit de mengbeker in je cocktailglas terwijl de drank gezeefd wordt door een strainer (zeef).

Bron: Tess Posthumus
Gepubliceerd door: Gall & Gall

Terug