|
|
Maak de rand van een coupe nat met limoensap en dip omgekeerd op een schoteltje met zeezout.
Schenk de tequila, Cointreau, het limoensap en de suikersiroop in een shaker.
Vul aan met ijsblokjes en shake hard.
Strain de cocktail in het voorbereide glas.
Garneer met een limoenpartje.
voor 1 persoon
|
|
Shake alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs.
Schenk uit en zeef (dubbel, fine strain) in een voorgekoeld coupette-glas.
Garneer met een limoenpartje en een zoutrand.
Bron: Tess Posthumus
Gepubliceerd door: Gall & Gall
|
|
Vul een cocktailshaker met ijs en voeg tequila, limoensap en triple sec toe.
Schudden.
Giet, met het ijs, in een highball of een voetglas (maak eerst een zoutrand als je dat wilt).
Garneer met een limoenpartje.
Bron: Rosie Schaap
Gepubliceerd door: Cooking New York Times
|
|
Schud alle ingrediënten, behalve de champagne, in een cocktailshaker met ijs.
Goed schudden gedurende 10 à 15 seconden of tot de buitenkant van de shaker mat wordt.
Giet in een cocktailglas met zoutrand en vul aan met de champagne.