Gimlet

Gimlet

  • 6 cl gin
  • 2 cl Rose's Lime Cordial
  • 2 cl vers limoensap
  • partje limoen

Vul een shaker met ijsblokjes.
Voeg de gin, Rose's Lime Cordial en de verse limoensap toe en shake totdat de shaker goed koud aanvoelt.
Schenk uit en zeef in een coupeglas en garneer met een limoen partje.

Bron: Tess Posthumus
Gepubliceerd door: Gall & Gall


Gimlet

Gimlet

  • 5 cl Star of Bombay gin
  • 2½ cl limoen-/bergamotlikeur
  • limoenrasp

Vul een cocktailglas met ijs en voeg de Star of Bombay en limoenlikeur toe.
Roer dit tot het glas lekker koud wordt en de dranken goed gemengd zijn.
Giet in een couplette en garneer met limoenrasp.

Tip
Voor de betere Gimlet maak je je eigen limoenlikeur. Echt niet ingewikkeld en je kunt het maanden bewaren.

Bron: Gall & Gall

Terug