Bloody Mary - I

Bloody Mary

  • 4½ cl wodka
  • 12 cl Big Tom tomatensap
  • 1½ cl citroensap
  • 3 scheutjes Tabasco
  • 3 scheutjes Worcestershiresaus
  • zout & gemalen peper
  • schijf citroen
  • selderij
  • ijsblokjes

Pak een longdrink glas met ijsblokjes.
Voeg de wodka toe samen met het tomatensap.
Daarna voeg de citroensap, Tabasco, Worcestershiresaus, een snufje zout en gemalen peper toe.
Roer en garneer met 1 schijfje citroen en 1 stengel selderij.
De stengel selderij kun je gebruiken om tussendoor nog even in je cocktail te roeren.

Bron: Tess Posthumus
Gepubliceerd door: Gall & Gall


Bloody Mary - II

Bloody Mary

  • 6 cl tomatensap
  • 2 cl wodka
  • ½ theel. Tabasco
  • 1 theel. Worcestershiresaus
 
  • Een beetje sap van een limoen
  • 2 stengels bleekselderij of een schijfje limoen
  • ijsblokjes

Mix de tomatensap, wodka, Tabasco, Worcestershiresaus en limoensap in een glas.
Roer het goed door met een roerstokje.
Serveer de Bloody Mary met ijsblokjes en bleekselderij of een schijfje limoen.

Bron: Smulweb

Terug