Appel-mangopunch

Appel-mangopunch

voor 6 personen

  • 1 l appelsap
  • 1 kaneelstokje
  • mespunt nootmuskaatpoeder
  • 4 eetl. honing
  • 50 cl mango-sinaasappeldrank
  • 1 sinaasappel (in 6 plakken)

Breng het appelsap met het kaneelstokje tegen de kook aan en laat dit 10 minuten trekken.
Roer daarna nootmuskaat, honing en de mango-sinaasappeldrank erdoor en verwarm zonder te koken.
Serveer de warme drank in de theeglazen met een schijfje sinaasappel op de rand.

Bereidingstip
Zet in ieder glas eens een kaneelstokje.

Variatie
Neem in plaats van mango-sinaasappeldrank ananassap. Wees slim als u van plan bent deze drankjes te serveren. Want u kunt gemakkelijk andere ingrediënten kiezen. De perzik-amandelcooler kunt u bijvoorbeeld ook maken met abrikozen uit blik. En de bosvruchtencocktail van alleen frambozen of alleen bramen uit de diepvries. Voor de punch kunt u een andere dubbeldrank kiezen.

Bron: Emté

Terug