Amaretto sour - I

Amaretto sour

  • 6 cl Amaretto likeur
  • 3 cl citroensap
  • 2 cl sinaasappelsap
  • 2 à 3 scheutjes suikersiroop, 0,5 cl

Schud alle ingrediënten krachtig in een shaker en schenk de Amaretto Sour in een voorgekoeld glas door een zeef.

Tip
De beste garnering voor de Amaretto Sour is een sinaasappelschil.

Bron: ich koche


Amaretto sour - II

  • 2 cl Amaretto
  • 12 cl sinaasappelsap, vers geperst
  • 1 scheutje citroensap
  • 1 à 2 eetl. rietsuiker
 
  • 5 cl mineraalwater
  • ijs
  • kers, gekonfijt, naar smaak

Schud alle ingrediënten behalve suiker en mineraalwater goed in een cocktailshaker.
Vul een cocktailglas met rietsuiker en ijsblokjes en giet de drank erin.
Voeg het mineraalwater toe en garneer met de kers.
Doe er een rietje in en geniet ervan!

Tip
De Amaretto Sour kan ook zonder suiker worden gemaakt, want de Amaretto zelf is zoet genoeg.

Bron: ich koche

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug