Voorgerechtje met Parmaham en geitenkaas

parmaham_geitenkaas (3K)

voor 2 personen

  • 2 blaadjes sla
  • 2 artisjokken stukken
  • een stuk paprika in blokjes gesneden
  • 1 soepl. maïs
  • 2 champignons in schijven
  • 1 sjalotje fijn gesneden
  • pesto alla calabrese (peperoni & ricotta)
  • olijfolie
  • 2 sneden volkorenbrood
  • 2 schijven Parmaham
  • 2 schijven geitenkaas
  • 2 romatomaatjes
  • truffeldressing
  • bladpeterselie

Artisjokken, paprika's, champignons, sjalot en maïs even aanstoven met een beetje pesto en olijfolie, laat afkoelen.
Brood uitsteken met vierkante uitsteekvorm en ronde uitsteekvorm.
Gril deze even.
Beleg de vierkante boterham met Parmaham.
De ronde boterham insmeren met pesto en leg de kaas erop.
Vervolgens het tomaatje even terug onder de grill.
Blaadje sla vullen met de groenten en serveer de boterham warm op bord werk af met bladpeterselie en truffel dressing.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug