Engelse toast van 6-granenbrood

Engelse toast van 6-granenbrood

  • 4 flinke sneden 6-granenbrood
  • 6 eieren
  • 12 plakjes ontbijtspek
  • 4 trosjes kerstomaten
  • bakboter
  • zwarte peper en grof zout

Kluts de eieren, voeg peper en zout toe en bak er 2 omeletten van.
Bak het spek krokant en laat even uitlekken op keukenpapier.
Leg de trostomaatjes in een ovenschaal en sprenkel er een beetje olijfolie over.
Bak ze 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C of tot ze net openbarsten.
Rooster het 6-granenbrood.
Leg op elke boterham een stuk omelet, verdeel de plakjes spek erover en werk af met een trosje gegrilde tomaatjes.
Breng op smaak met een beetje zwarte peper en grof zout.

Bron: VLAM - Lekker van bij ons

Terug