Gevulde aardappel met gerookte paling en heilbot

Gevulde aardappel met gerookte paling en heilbot

  • 4 grote, bloemige aardappelen
  • 100 g gefileerde, gerookte paling
  • 150 g gerookte heilbot
  • 2 kleine sjalotten
  • 1 eetl. gehakte peterselie
  • 1 eetl. gesneden dille
  • 60 g boter
  • sap van ½ citroen

Schrob de aardappelen en kook ze (in hun geheel) gaar in ruim gezouten water.
Laat de aardappelen even afkoelen en snijd er de bovenkant af.
Lepel leeg en doe de pulp in een pannetje.
Stoof de fijngehakte sjalot in de boter, voeg de aardappelvulling toe en prak fijn.
Breng op smaak met peper en zout en meng de peterselie, het citroensap en de dille eronder.
Vul de aardappelen met de pulp en schik er de vis op.

Bron: VLAM - Lekker van bij ons

Terug