Tajine vegetarisch

tajine (4K)

  • 2 wortelen
  • 1 kleine courgette
  • 150 g boontjes
  • 1 stengel porei
  • 1 raapje
  • 8 aardappelen
  • tajinekruiden
  • gember
  • komijn
  • half flesje Jessenhofke (tripel)

Wortelen in grove stukken snijden.
Courgette in grove stukken snijden.
Boontjes indien nodig in twee snijden.
Porei in grove ringen snijden.
Raapje in grove blokjes snijden.
Aardappelen in grove stukken snijden.
Verwarm de olie in de tajine zet het vuur zeer laag en leg de blokjes aardappel erin en kruiden.
Laat dit ± 15 minuten onder gesloten deksel sudderen.
Voeg de groenten toe en natuurlijk het bier op smaak brengen indien nodig.
Laat zachtjes sudderen.
Serveer zeer warm.
Dit gerecht werd geserveerd met heerlijke confit de canard (eend).

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij -->

Terug