Ovenschotel met bleekselder

bleekselder (2K)

  • 6 stelen bleekselder
  • 1 bakje verse roomkaas
  • 1 portie geraspte kaas
  • zout & peper
  • 1 kg gekookte aardappelenl
  • 1 ui

Was de bleekselder en snij de bladeren eraf.
Snij de stelen in stukken van ongeveer 5 cm en verwijder de eventuele harde nerven.
Kook de stukjes in een bodempje water met wat zout gedurende 15 minuten.
Afgieten en enigszins af laten koelen.
Vet een overschaal in met wat olie en leg hierin de bleekselderstukjes die je gevuld hebt met verse roomkaas.
Strooi hierover wat verse peper en geraspte kaas en zet het in een hete oven tot de kaas gesmolten is.
Kook ondertussen aardappels en maak een sausje met een gesnipperd gebakken uitje, champignons, zout & peper.
Serveer dit alles en eet smakelijk.

Bron: NetOnline
Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Terug