Omelet met champignons, courgettes en Passendale

Omelet met champignons, courgettes en Passendale

  • 2 sneden Passendale Caractère
  • eieren
  • Parijse champignons
  • courgette
  • 2 eetl. olijfolie
  • 2 eetl. melk
  • gehakte peterselie
  • peper & zout

Snijd de sneden Passendale in 8.
Snijd de champignons fijn en snijd de halve courgette in kleine blokjes.
Bak ze aan in de olie in een braadpan tot ze lichtjes goudbruin kleuren.
Klop de eieren los met de melk, peper en zout.
Schenk ze in de pan en laat ze op middelhoog vuur stollen, afhankelijk van eigen smaak.
Bestrooi met de stukjes Passendale, neem van het vuur en laat 1 minuut rusten.
Werk af met peterselie en serveer meteen met een slaatje en brood.

Bron: VLAM - Lekker van bij ons

Terug