|
|
Verwarm je oven voor op 200 °C.
Fruit de ui en knoflook in een pan.
Voeg na een paar minuutjes het vegetarische gehakt toe en bak mee.
Voeg nu de paprika en mais toe en bak mee.
Voeg kruiden toe: begin met een eetlepel chilipoeder en een snuf cayennepeper.
Voeg naar smaak koriander, zout & peper toe (en meer chilipoeder als je wilt).
Voeg nu de tomaten uit blik toe en laat het geheel lekker pruttelen en op smaak komen.
Leg een laag tortillachips op de bodem van je ovenschaal.
Schep hierover het gehakt-groentenmengsel.
Herhaal.
Top af met tortillachips.
Schuif de ovenschaal voor 5 tot 10 minuten in de oven.
Let op dat de chips niet aanbrandt.
Maak ondertussen de guacemole door 3 rijpe avocado's, 2 tenen look, 2 sjalotjes, wat citroensap en chilipoeder, zout & peper in je keukenmachine te doen en te laten draaien tot je een mooie gladde spread hebt.
Serveer de ovenschotel met guacemole en eventueel wat verse koriander en limoen.