Maultaschen met een pittig tomatensausje en Gorgonzola

maultaschen (5K)

  • 12 maultaschen (Duitse ravioli kant en klaar)
  • 70 g tomatenpuree
  • 700 g gehakte tomaten
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 rode ajuin
  • 1 wit van de prei
  • knoflookpoeder
  • chilipoeder
  • marjolein
  • dragon
  • zout
  • suiker
  • 100 g Gorgonzola kaas
  • olijfolie

Kook de gevulde pasta ± 12 minuten.
De groenten zeer fijn snijden.
Stoof deze aan in olijfolie en kruid naar smaak met de bovenvermelde kruiden.
Voeg de gehakte tomaten & tomatenpuree toe.
Laat op een zacht vuur even pruttelen.
Dresseer de maultaschen op eenbord, saus erover, de Gorgonzola in blokjes gesneden erbij serveren.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug