Appelsientje, gevuld

appelsientje_gevuld (3K)

voor 2 personen

  • 1 grote zoete aardappel
  • 1 appelsien
  • een handvol geraspte mozzarella
  • peper
  • aromat
  • een beetje chapelure

Zoete aardappel schillen, wassen en in blokjes snijden kook deze beetgaar.
Appelsien halveren en het vruchtvlees verwijderen, snijd het vruchtvlees tussen de vliesjes eruit.
Aardappel met een vork zo goed mogelijk pureren (een vork genomen bij gebrek aan een pureestamper).
De puree kruiden meng het vruchtvlees van de appelsien eronder even zeer de kaas. houd een beetje kaas aan de kant.
Vul de uitgeholde appelsienen met de puree.
Strooi er een beetje kaas erover en chapelure, even onder de grill tot de kaas gesmolten is.
Serveer zeer warm.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij -->

Terug