|
|
Verwarm de oven voor op 170 °C.
Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in blokjes.
Stoom de aardappelblokjes 10 minuten.
Snijd de prei in ringen, versnipper de ui en de knoflook en bak alles op hoog vuur met wat olijfolie aan in een pan.
Bak de 'ChickPieces' in een andere pan goudbruin met wat peper en zout en eventueel wat kipkruiden.
Rol het bladerdeeg open en bekleed er een taartvorm mee.
Bak het deeg blind gedurende 10 tot 15 minuten.
Het deegoppervlak moet droog aanvoelen.
Meng ondertussen de aardappelblokjes met de gebakken prei en de rest van de ingrediënten in een kom.
Kruid bij naar smaak en giet alles in de voorgebakken taartvorm.
Dek de taart af met de tweede lap deeg.
Duw de randen goed dicht en snijd ze netjes bij.
Bak de taart 40 minuten.