Vegetarisch, specifiek Belgisch
Tenzij anders vermeld, zijn de recepten voor vier personen.
Inhoudsopgave
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
- Aardappel-auberginetaart in de oven
- Aardappelblokjes
- Aardappelblokjes opgebakken met een zacht likeurtje
- Aardappelen à la Flamande
- Gevulde aardappelen met pompoen en hazelnoten
- Ovengebakken aardappelen en aardperen met citroen en salie
- Aardappelgnocchi met salie- en limoenboter
- Aardappelgratin met groenlof en ui
- Aardappelgratin met wortel en courgette
- Aardappel- en groentepapillot
- In bier gestoofde aardappelen
- Aardappelkrieltjes in hun jasje in een hartig taartje
- Aardappelkrieltjes met dille en citroen
- Aardappelkwartjes, gemarineerd
- Aardappellasagne
- Aardappellasagne met spinazie en verse zachte kaas
- Aardappelomelet met courgette en rozemarijn
- Aardappel-ovenschotel
- Aardappelpastei met prei en 'ChickPieces'
- Aardappelpuree in een hartelijk koekje
- Aardappelpuree in het groen met schorseneren
- Aardappelpuree met appel, appelsien en bieslook
- Aardappelpuree met een Luiks tintje
- Aardappelpuree met fijn gesneden groenten, meerdere recepten
- Aardappelpuree met kastanjes
- Aardappelpuree met pickels
- Aardappelpuree met spruiten, meerdere recepten
- Aardappelpuree met veenbessen
- Aardappelpuree met witloof en rucola
- Aardappelpuree met witte kool
- Gegrilde aardappelschijfjes met zure room en tandoori
- Aardappelzoet gevuld met puree en asperges
- Appelsientje, gevuld
- Asperges op Vlaamse wijze, meerdere recepten
- Gewokte asperge met pijpajuin
- Deegwaren met aubergines
- Griekse aubergineschotel
- Vlaamse bierfondue
- Geraspte rode biet en appel
- Bieten-champignoncurry
- Kruidige bleekselder met tomaat uit de oven
- Bloemkoolaardappelen
- Bloemkool met courgette, tomaat in een romig sausje
- Bloemkool pakora's
- Bloemkoolpizza met gekleurde tomaten
- Boeddhistische groentenschotel
- Broccoli op Romeinse wijze
- Brussels lof met eiermimosa
- Brusselse groenteterrine
- Mexicaanse burger
- Cannelloni met paksoi en walnoten
- Chileense maïspastei (pastel de choclo)
- Kruidige Chinese kool
- Chinese koolrolletjes met pinda's
- Colcannon, Ierse aardappelpuree met savooikool
- Courgettetaartje met aardappel en rode paprika
- Courgettelinten met gegrilde perzik en cashewcrème
- Groene curry met schorseneer, aardpeertjes, raapjes, wortel en gefrituurde tofu
- Filet pur en witloof in de wok
- Zuurdesem flammkuchen
- Frittata met boerenkool
- Frittata met bloemkool, spinazie en feta
- Frittata met verse spinazie
- Gentse prei-aardappelschotel met ei
- Gnocchi van aardappel, verse tomatensaus, basilicum en parmezaan
- Gnocchi met cashewnoten, radijzen en pesto
- Gratin met pastinaak en spinazie
- Griekse aubergineschotel
- Groene curry met schorseneer, aardpeertjes, raapjes, wortel en gefrituurde tofu
- Groenten met een Aziatisch tintje met wilde rijst
- Groenten met oude graanjenever
- Gestoofde groenten met dragon en venkelzaad
- Gewokte groenten
- Groentenkrans
- Groentenschotel
- Brusselse groenteterrine
- Macaroni des huizes
- Gezonde macaroni
- Chileense maïspastei (pastel de choclo)
- Mangorijst met tempé en spinazie
- Duitse maultaschen met een zacht sausje
- Maultaschen met een pittig tomatensausje en Gorgonzola
- Maultaschen met een vegetarisch sausje
- Mediterrane pasteitjes
- Mexicaanse burger
- Omelet met champignons, courgettes en Passendale
- Oosters gewokte tofu met oesterzwammen en witloof
- Oosterse schotel met gebakken havermout
- Oosterse witloof
- Ovenschotel met aardappelen, savooi en linzen
- Ovenschotel met bleekselder
- Ovenschotel van zoete aardappel en linzen
- Pittige paksoi
- Paksoirolletjes met arame (zeewier)
- Geroosterde paprika’s met linzen en pecannoten
- Pasta in een kaassausje met eenvoudige groentjes
- Pasta gewenteld in een romige kaas
- Pasta met courgette-walnotenpesto
- Pasta met een vleugje curry en oregano
- Pasta met raapsteeltjes en verse ricotta
- Pasta met verse kruiden in een pittig sausje
- Pasta met wokgroenten
- Pasta pesto met crispy aardappel
- Romige pasta met champignons
- Mediterrane pasteitjes
- Gratin met pastinaak en spinazie
- Pizza margharita
- Pommes Anna
- Pompoencurry met basmati, cashewnoten en een rammenasslaatje
- Gentse prei-aardappelschotel met ei
- Puree van koolraap, appel en gember
- Raapstelen met pasta
- Rabarbercompote
- Gevulde ravioli in een sausje met groenten
- Verse ravioli met spinazie
- Rode curry met champignonballetjes
- Roergebakken paksoi met pindasaus
- Zomersalade
- Savooikool gewokt met tomaat en ajuin speciaal voor Ruud
- Savooisoep met witte bonen, groene selder en pikante appeltjes
- Schorseneren in een boter-kervelsausje
- Schorseneren in melksaus
- Seitan & knolselderij met cranberry-portosaus
- Sissende paksoi met tofu en mihoen
- Spaghetti met frisse groenten
- Roergebakken spinazie met geitenkaas
- Spruiten á la Flamande
- Spruitjes met tomaat en ui
- Spruitjesstoemp met geitenkaas en gember
- Tagliatelle met schorseneren
- Tajine vegetarisch
- Tarte tatin van witloof en bataat
- Tortilla met gestoofde savooi en gegrilde boerenkool met Brugge Blomme
- Tortilla met grondwitloof en Vlaamse rauwmelkse geitenkaas met een rucolaslaatje
- Truffels in servet met port
- Eenvoudige veggieburger
- Venkel met sinaasappelolijfvulling
- Gebraden venkel met walnoten
- Vlaamse bierfondue
- Volkorenwraps met wokgroenten
- Knapperige wintergroentjes in een sesamjasje
- Witlof-perentaart
- Witloof met veenbessen, gestoofd
- Witloof op Vlaamse wijze
- Gekarameliseerd witloof met gruyère (of taleggio)
- Oosterse witloof
- Witloofcurry met groentespiesjes
- Witte kool gegratineerd
- Witte kool met een surprise van rode biet
- Wortelsoufflé met koriander
Voor het laatst bijgewerkt op: