Tomatensaus met stukjes bloemkool, pittig gekruid

Tomatensaus met stukjes bloemkool, pittig gekruid
Een sausje voor bij een vis- of vleesgerecht

voor 2 personen

  • 40 cl gehakte tomaten
  • 1 soepl. tomatenpuree
  • 100 g bloemkoolroosjes
  • grana padano kaas
  • pecorini kaas
  • peper & zeezout
  • kurkuma
  • marjolein
  • tijm
  • rozemarijn
  • pili pili
  • gehakte bladpeterselie
  • boter
  • 2 sjalotjes

Stoof de sjalotjes en bloemkool even aan in een beetje boter.
Voeg de kruiden, gehakte tomaten, tomatenpuree en kaas toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Als laatste de peterselie toevoegen.
Een sausje heerlijk bij pasta en vlees of vis.

Bron: Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug