Turksbrood gevuld met visgyros

turksbrood_visgyros (3K)

  • half turksbrood in twee snijden
  • 100 g zalm
  • 100 g kabeljauw
  • 100 g zeewolf
  • 50 g zeekraal
  • 50 g lamsoren
  • halve rode ajuin
  • 2 teentjes look
  • paprikapoeder
  • currypoeder
  • peperbolletjes
  • dille
  • gemberpoeder
  • een flinke scheut maïsolie of olijfolie
  • 1 theel. tomatenpuree
  • een halve citroen uitgeperst

Vis in blokjes snijden niet te klein.
Look zeer fijn snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Meng de ingrediënten allemaal onder elkaar maar zeer voorzichtig en laat enkele uren marineren.
Wok dit alles in een zeer hete wokpan.
Brood even onder de grill, half doorsnijden en beleggen met de heerlijke ingrediënten.
Serveer er een blaadje sla bij.
Degene die het wensen kunnen nog een saus naar keuze toevoegen.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug