|
|
Oven voorverwarmen op 180 °C.
Appels in blokjes snijden mengen met amaretto en de rozijnen.
Bloem op een hoopje op het aanrecht.
Maak een kuiltje, daarin de eieren (zonder schaal natuurlijk), aan de buitenkant van de bloem, suiker, boter en een beetje zout.
De eieren met de hand losdraaien en vervolgens de bloem en andere ingrediënten eronder mengen.
Als de bloem volledig vermengd is met de ingrediƫnten deze uitrollen.
Neem een taartvorm leg er bakpapier in vervolgens het deeg duw goed aan.
Leg de appeltjes met rozijnen in de taartvorm.
Bak deze gedurende een 20 minuten in de oven.
Roer de vanille poeder met 4 eetlepels melk los.
De rest van de melk samen met suiker en confituur opwarmen tot aan het kookpunt.
Voeg de opgeloste vanillepoeder toe en roer goed.
Haal de taart uit de oven verwijder de taartvorm de pudding over de appels verdelen.
Zet de taart nog een tiental minuten in de oven.
Laat de taart afkoelen en bestrooi met bloemsuiker.
Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij -->