|
|
Verwarm de oven op 160 °C.
Mix de amandelspijs en de boter door elkaar.
Mix één voor één de eieren er door.
Meng de bloem met de speculaaskruiden, snuf zout en bakpoeder in een kom door elkaar en voeg dit toe aan het spijsmengsel.
Klop tot een egaal beslag.
Vet de vorm in met wat boter.
Doe het beslag in de vorm en strijk glad.
Schil de peren, halveer ze en verwijder het klokhuis.
Besprenkel ze met wat citroensap.
Leg ze in het beslag en druk ze er ietsjes in.
Bestrijk de peren met wat gesmolten boter en bestrooi de hele taart met amandelschaafsel.
Bak de taart in ca. 45 minuten gaar.
Verdeel daarna de Salted Caramel er over met het handige spuitmondje van de verpakking.
Tip
O ja en het is ook handig dat je het dopje van de verpakking om kan draaien en hiermee het zakje kan afsluiten waardoor je niet de hele verpakking in 1 keer hoeft op te maken. Kan natuurlijk wel ;)
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Dr. Oetker.
Bron: Leuke Recepten